Lliga femenina

Repartits els dorsals de l’Spar Girona 2023/24

Bertsch es queda el 22 de Parra, que agafa el 6, mentre Etxarri recupera el seu 8 amb la marxa d’Araújo

L’Spar Girona ja té definits els dorsals de les seves jugadores per a aquesta temporada en la què, de les jugadores que segueixen, Faustine Parra canvia el 22 del curs passat pel 6 i Irati Etxarri recupera el 8 que haia dut al llarg de la seva carrera amb l’Araski i el Cadí després de la marxa de María Araújo. Mendy conserva el 4 que sempre ha dut a l’Uni, mentre Labuckiene manté el 77 del curs passat –en l’anterior el duia Paola Ferrari, mentre la pivot lituana tenia l’11– i Tolo el 12.

Morgan Bertsch es queda el 22, el que duia la temporada passada al Kangoeroes Mechelen i el mateix amb què va fer la seva carrera universitària. L’alera pivot du el 25 a les Chicago Sky. De la resta de fitxatges, Laura Peña agafa l’1 perquè el seu 9 el té Noe Jordana, retirat a Fontajau al costat del 7 d’Anna Carbó i del 3 de Laia Palau .

Marta Canella no pot conservar el 8, tampoc, i agafa el 21 mentre Magarity (2), Ygueravide (13) i Higgs (15) sí han pogut agafar els que duien els anys anteriors.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)