ACB

El nou Baxi Manresa 2023/24 es presenta en societat

Encara han d’arribar alguns jugadors i dissabte jugarà el seu primer partit amistós

El nou Baxi Manresa de la temporada 2023/24 s’ha presentat en societat a la seu de Mútua Intercomarcal, col·laborador del club des de fa més de 30 anys. L’equip del Bages encara no està al complert i han d’arribar alguns jugadors, però ja fa dies que està entrenant i dissabte té el seu primer partit de pretemporada. S’enfrontarà a l’UCAM Múrcia (19 h) a Montsó. El tècnic Pedro Martínez va començar els entrenaments durant la tercera setmana d’agost, i va tenir a la seva disposició als nous fitxatges Brandon Taylor i Travante Williams. A part de les incorporacions que falten per concretar, encara no està a Manresa Devin Robinson, que ha estat pare en les darreres setmanes.

A banda de la plantilla i el cos tècnic del Baxi Manresa, han estat en la presentació Albert Cots, president del Bàsquet Manresa, Enric Torres, president de Mútua Intercomarcal, Lluís Gené, director gerent de Mútua Intercomarcal, i Ruth López, secretària del gabinet de presidència i direcció general de Mútua Intercomarcal.

Enric Torres ha donat la benvinguda a l’equip i ha fet èmfasi del perfil del club: “la recerca de l’èxit permanent i el fet de no deixar mai de lluitar han format sempre part d’aquests valors des de fa més de 50 anys”. Per la seva banda, Albert Cots ha explicat que “per mi és un plaer personalment estar aquí, al costat de la Mútua, com a companys de viatge del club des de fa tants anys. És una organització amb la que compartim molts valors”. Finalment, l’entrenador Pedro Martínez ha volgut destacar que “la paraula que tots tenim al cap és il·lusió. Tenim moltes ganes de començar i de treballar dur per donar la nostra millor versió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)