Lliga femenina

Ainhoa López, nova jugadora de l’Spar Girona

L’Spar Girona fitxa Ainhoa López (1,82 m, 1997), que torna a Fontajau després de ser jugadora de l’Uni el curs 2016/17, per cobrir el buit de Lashann Higgs a l’equip que entrena Laura Antoja. La incorporació de l’escorta barcelonina, que la temporada passada va acreditar 5 punts, 2 rebots i 3,3 de valoració en 18 minuts de mitjana després d’haver superat un càncer –Linfoma de Hodgkin–, es fa oficial minuts després que el club del Baix Llobregat n’hagi anunciat la sortida.

“És una jugadora que pot llançar de tres, amb capacitat de penetració, amb molt cor i predisposició física quan està sobre la pista. És una jugadora nacional que ens donarà identitat i que ajudarà que el nucli d’aquest nou equip sigui més fort” posa ne valor Laia Palau. L’arribada de López permet a l’Uni disposar d’una jugadora de formació més (Peña, Ygueravide, Canella i Etxarri feien la quota, justa)a la plantilla.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)