Mundial

França, eliminada

Austràlia i Itàlia es jugaran el passi per a la volta següent en l’últim partit

El mundial de bàsquet ja ha tingut les primeres sorpreses. La principal, l’eliminació de França, que tot i tenir baixes importants partia com una de les favorites. L’equip francès va perdre el seu primer partit contra un Canadà que no va donar cap opció als bleues (95-65), i ahir va tornar a perdre contra Letònia (88-86), en un partit que no es va decidir fins a l’últim moment. Tot i que França va arribar a l’últim quart amb un còmode 74-62 al marcador, un gran parcial dels letons (12-26) liderat per Zagars, Bertrans i Smits, va fer que Letònia pogués remuntar el partit i, d’aquesta manera, aconseguir la classificació per a la volta següent, en detriment de França, que ha protagonitzat la primera decepció del mundial quedant eliminada només d’entrada.

Austràlia va perdre ahir a la tarda contra Alemanya, de manera que haurà de vèncer el Japó en el tercer partit de la fase de grups, si vol passar a la volta següent de la competició juntament amb els alemanys. I qui tampoc no té assegurat el passi a la volta següent és Itàlia, que ahir al migdia va perdre contra la República Dominicana en un partit en què Feliz i Towns, molt inspirats, van fer decantar l’enfrontament cap al cantó dominicà, fet que va suposar la seva classificació. Ara els italians, doncs, hauran de vèncer les Filipines si volen acompanyar la República Dominicana en la fase següent.

En el grup D, Lituània va guanyar Mèxic (96-66) amb una bona actuació de Jokubaitis, i Montenegro va superar Egipte (89-74). Tant lituans com montenegrins han certificat l’accés a la segona fase del mundial.

Primer lloc en joc

Espanya i el Brasil es juguen avui el primer lloc del grup G. Abrines només té un cop i podria jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)