Lliga femenina

Cruz es planta al Barça CBS i no va a Encamp

Bàsquet. Lliga Femenina. La base no està d’acord que li hagin modificat el contracte que va signar al juny i no va a l’estada a Andorra

El Barça CBS va anar ahir a Encamp (Andorra), on farà una estada de pretemporada amb deu jugadores i amb els tres fitxatges (Destiny Harden, Paula Ginzo i Lola Pendande). Però no hi ha anat una de les seves referents: Anna Cruz. La badalonina, que va acabar el curs passat sent determinant en la temporada espectacular del Barça CBS en el curs de l’ascens a la Lliga Femenina amb 6,4, 4,1 rebots i 3,4 assistències en 25 minuts de mitjana, ha decidit no anar-hi fins que no es resolgui el seu futur. Cruz va signar al juny el contracte de renovació amb el Barça CBS i, fins i tot, dijous passat va passar la revisió mèdica. Però la sorpresa és que en el contracte que ella va signar han canviat les condicions i la nova proposta que li han fet és inferior. La jugadora ahir no va voler donar la seva versió dels fets i el club blaugrana es va limitar a dir que estan negociant la renovació de Cruz perquè la consideren “una peça fonamental per al projecte blaugrana”. Aquesta sorprenent situació arriba només 48 hores després que Ainhoa López acabés deixant el Barça CBS, al qual teòricament havia donat el vistiplau per continuar, per tornar a l’Uni Girona. Sembla que el cas d’Ainhoa seria força semblant al de Cruz. La situació econòmica de l’entitat no és fàcil perquè, tot i que el Barça és al darrere, no hi posen els diners que voldria el Santfeliuenc. El Barça aposta per potenciar el bàsquet femení però no és una secció del club sinó un acord de fa anys amb el Santfeliuenc. La situació econòmica que, per exemple, va fer renunciar a jugar a Europa (costava 100.000 euros) ha alentit algunes operacions com va passar també amb la jove Deva Bermejo. El Barça es va plantejar que la jove, que va estar vinculada amb Lucía Navarro al Viladecans, signés un contracte de dos anys anant cedida el primer any. Però la passivitat per segellar-ho va fer que al final Bermejo decidís fitxar pel Joventut (lliga Challenge).

El tècnic Isaac Fernández, renovat

Abans de marxar a Andorra es va fer pública la continuïtat d’Isaac Fernández, un dels artífexs de l’èxit del Barça el curs passat, tot i que fa mesos es va parlar d’un acord amb el tècnic belga Thibaut Petit. Fernández mantindrà el seu equip tècnic (l’ajudant David Muñoz, la delegada Anna Anducas, el preparador físic Fran Santana i el fisioterapeuta Josep Cinca).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)