Lliga catalana

Això ja és oficial

Bàsquet. El Bàsquet Girona juga el primer partit oficial a Andorra (20.30 h, Esport3) en la prèvia de la Lliga Catalana

El Bàsquet Girona debutarà avui (20.30 h, Esport3) en la Lliga Catalana disputant la prèvia per lluitar per un bitllet a les semifinals del pròxim 11 de setembre, la Diada, on espera rival el Barça de Roger Grimau. Els gironins, com a pitjor equip classificat en l’última ACB, jugarà contra l’equip que ha retornat a l’elit com és el MoraBanc Andorra. El club andorrà, que precisament ahir va renovar fins al 2025 el seu entrenador Natxo Lezcano, té fins a sis baixes: el mundialista Dos Anjos; Harding, que encara no ha arribat; Czerapowicz, amb molèsties, i segons va dir ahir el tècnic, tampoc hi seran Luz, Starks ni Borg.

Salva Camps, tot i que ja és un partit oficial, aprofitarà el partit com un més de preparació per a l’hora de la veritat, que serà l’inici de l’ACB, d’aquí a 16 dies a la Fonteta de Sant Lluís. Els gironins han d’encaixar encara moltes peces noves a l’engranatge, i tot i la clara derrota contra el Joventut en el torneig de Sant Julià (83-68), la càrrega de treball va fer una mala passada al Bàsquet Girona contra un equip dur com la Penya. Serà una prova més per veure si l’equip realment té alguna mancança, perquè encara queda marge per poder reforçar l’equip tot i que en principi la plantilla està tancada amb la decisió de Marc Gasol a banda. La participació del Bàsquet Girona en la Lliga Catalana ACB es remunta només al curs passat a Tarragona, però la ciutat gironina sí que ha pogut aixecar dos títols catalans (el 1996 i el 2006) quan era Valvi Girona, que va superar el TDK Manresa al Nou Congost (62-61), i quan era Akasvayu Girona, superant el Barça a Fontajau (73-51).

Juani Marcos, a punt

Qui té un partit especial serà el base argentí, perquè no només podrà tornar a jugar després de recuperar-se de problemes musculars que li van fer perdre el partit a Sant Julià de Vilatorta, sinó perquè un triomf li donaria un premi triple. Juani Marcos disputaria amb el Bàsquet Girona una semifinal de la Lliga Catalana, podria tornar a jugar dilluns al pavelló de Barris Nord, on els dos últims anys ha estat un ídol amb l’ICG Força Lleida, i també s’enfrontaria al Barça, amb qui té contracte i que l’ha cedit a Fontajau. També anirà convocat el vinculat Pau Sala.

6

baixes

té el MoraBanc Andorra

LA PRÈVIA

Estem entrenant a bon nivell. Estem en una bona línia de treball. Volem seguir creixent com a equip, com a grup, en línia ascendent
No busquem res més que insistir a traslladar allò que fem en el dia a dia al partit
Salva Camps
TÈCNIC DEL BÀSQUET GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)