Mundial

Sorpresa: Alemanya enfonsa els Estats Units (111-113)

Els alemanys han dominat tot el partit a la selecció de Kerr amb Obst com a gran estrella sorpresa (24 punts)

Sèrbia i Alemanya disputaran diumenge (14.40h) la final del mundial després de superar a Canadà i els Estats Units a les semifinals. La gran sorpresa l’ha fet saltar Alemanya que ha eliminat ells Estats Units (111-113). Els alemanys han dominat al principi gràcies a l’encert d’Obst (15-25) però abans del descans els nord-americans s’ha posat per davant (60-59) amb Edwards (15 punts) i Brides (15) com a referents. El primer temps ha estat molt ofensiu a l’estil NBA. A la segona meitat Alemanya ha tornat a dominar amb un joc col·lectiu de cine amb Franz Wagner (22 punts) donant una lliçó tot i només tenir 22 anys, Daniel Theis multiplicant-se (21 punts i 7 rebots) i sobretot un Obst que quan el partit s’havia ajustat més ha anotat un triple a l’últim minut amb 107-108) que ha estat clau. També destacar Schröder que quan més cremava la pilota no s’ha amagat amb cistelles de qualitat. D’altra banda, Sèrbia, dirigida per Pesic, ha dominat des del salt inicial a l’equip canadenc (95-86) amb un Bogdanovic impressionant (23 punts, 3/4 triples i 28 de valoració). Canadà no s’ha trobat mai còmoda, les seves estrelles s’han carregat de faltes i la seva figura Shai Gielgious-Alexander no ha estat imparable com d’altres partits tot i acabar amb 22 punts i 10 assistències.

D’altra banda, Canadà i els Estats Units disputaran diumenge (10.40h) el partit per la medalla de bronze del mundial. Un partidàs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)