Mundial

Històric Jordi Fernández: primera medalla de Canadà

El badaloní estarà a l’estiu dirigint els canadencs en els Jocs Olímpics de París 2024

El badaloní Jordi Fernández ha fet història al Mundial en aconseguir la primera medalla de Canadà de tots els temps (118-127). Ha estat una medalla de bronze més que soferta perquè els Estats Units han forçat la pròrroga amb un triple increïble de Bridges després de fallar ell mateix el rebot faltant 4 segons. Les estrelles han estat Shai Gilgeous-Alexander (31 punts i 12 assistències) i Brooks (39 punts) que ha establert el seu rècord anotador de la seva carrera (39 punts) i ha igualat el rècord històric de triples (7) de Canadà que tenia Kyle Wiltjer.

La primera part ha estat marcada per la sortida explosiva dels canadencs que han agafat avantatge (21-34 després d’un triple d’Ejim). Els Estats Units han reaccionat liderats per Portis (10 punts) i Reaves (10). Però Canadà ha trobat en un Brooks impressionant que ha canviat totalment la dinàmica amb una exhibició (21 punts amb 5/5 triples). Al descans s’ha arribat amb el partit ajustat (56-58). A la segona part Brooks ha continuat el seu festival amb els seu 6/6 triples i posant la màxima del segon temps (58-65). Canadà semblava que encarrilava el partit (84-94) però els Estats Units han reaccionat de la mà de Haliburton que amb dos triples seguits ha liderat un parcial de 12-0 (96-93ha empatat a 6:58 minuts pel final. S’ha arribat a un final igualat i quan semblava que Canadà tenia el partit a la butxaca 107-111, Bridges ha anotat un tir lliure (108-111), ha llançat a fallar i la pilota l’ha agafat el mateix Bridges que ha anotat un triple impossible per forçar la pròrroga. En els cinc minuts d’afegit Shai Gilgeous-Alexander ha donat una lliçó de lideratge per conduir Canadà a la glòria. Un partidàs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)