Lliga catalana

El Baxi Manresa va amb dues marxes més que la Penya (65-82)

Els manresans han trencat el partit després d’un primer temps impecable (31-52)

El Baxi Manresa, tot i no comptar amb Devin Robinson, s’ha classificat per disputar demà (20.45h) la final de la Lliga Catalana en ser molt superior a la Penya (65-82). Els manresans han fet un primer temps impecable i han neutralitzat els verd-i-negres amb una primera part increïble (31-52).

El matx havia començat amb la Penya dominant amb bona direcció de Vives (11-9). Però el Joventut ha encaixat un parcial de 2-15 (13-29) i a partir de llavors ha estat un festival manresà. Els de Pedro Martínez han començat a córrer i a jugar ràpid. La màxima diferència han estat els 21 punts del descans (31-52). El Baxi ha anotat 8 triples amb posicions molt còmodes i amb la Penya arribant tard a puntejar en la majoria dels llançaments. A la segona part el Joventut ha intensificat el seu joc i sobretot ha canviat l’actitud tot i que el Baxi Manresa ha sabut a administrar la renda al final del tercer quart (52-66). Al darrer quart els de Pedro Martínez han continuat carregant el rebot ofensiu i mantenir la renda després d’un triple de Brancou i un 2+1 del mateix jugador (55-74). A partir de lalvors ja no hi ha hagut partit perquè el Baxi ha dominat sense patir pel triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)