Lliga catalana

Brodziansky sentencia un final ajustat (95-101)

La Penya supera el Bàsquet Girona patint tot i arribar a dominar-lo de 23 punts (23-46)

La Penya ha tornat a evidenciar les mancances defensives del Bàsquet Girona després d’una primera part on no ha estat a l’alçada (95-101) en el partit pel tercer lloc de la Lliga Catalana. Els de Camps, que pot estar satisfet per la reacció del seu equip a la segona part, ja van rebre 104 punts a la semifinal contra el Barça. El Joventut ha millorat respecte la semifinal però ha tornat a mostrar la seva pitjor cara al segon temps encaixant 61 punts en aquesta fase. El jugador del Bàsquet Girona Markel Brown no ha jugat per molèsties en un peu i el jugador vinculat Pau Sala ha completat la convocatòria.

Quant al matx els verd-i-negres han sortit amb una altra actitud molt diferent d’ahir contra el Baxi Manresa amb un 3-13 que ha provocat un temps mort de Salva Camps però que no ha servit per tallar la sagnia abans del final del primer quart (7-27 a 1:42 minuts). Els gironins han estat sense consistència, ni confiança en el tir ni balanç defensiu i això ha fet que la renda hagi arribat a ser de 23 punts (23-46). La Penya, que ahir va fer 3/18 triples, portava 7/14 tirs des de 6,75 metres al descans (34-51). Al tercer quart els de Salva Camps han canviat totalment la imatge amb més intensitat i més encert per reduir la barrera psicològica dels 10 punts després d’un triple de Colom (59-66). L’explosió del base gironí ha estat clau amb vuit punts seguits amb dos triples i el Bàsquet Girona s’ha posat per davant amb una cistella de Susinksas (90-92). En un final d’infrat un triple i una cistella de Brodziansky han sentenciat (95-92) juntament amb 4 tirs lliures sense error d’Andrews.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)