Lliga catalana

El Barça de Grimau aixeca el seu primer títol (81-79)

El Baxi Manresa ha disposat de la pilota guanyadora però se li ha esgotat el temps sense llançar

El nou Barça de Roger Grimau ja té el seu primer títol oficial amb la Lliga Catalana després de superar un Baxi Manresa (81-79) que ha estat sublim al primer temps (34-47) però que ha topat amb el potencial blaugrana al tercer període (68-58). Tot i això els manresans no s’han rendit i han tingut la pilota del partit però el triple guanyador ja era fora de temps. Els blaugrana agafen confiança abans de viatjar a Múrcia per disputar la Supercopa ACB. El rival a semifinals serà el Madrid. Paraules majors.

El Barça ha saltat a la pista amb Vesely marcant diferències (11-9) però ràpidament el Baxi Manresa, tot i la baixa de la seva estrella Devin Robinson, igual com va fer a les semifinals contra el Joventut, ha mostrat que va sobrat d’energia per capgirar el resultat. Col·lectivament els de Pedro Martínez han donat una lliçó i en el segon quart Brandon Taylor s’ha exhibit anotant tots els seus 12 punts en aquest període. Al descans, els manresans han obtingut la màxima diferència (34-47).

A la segona part, igual com va passar a les semifinals, el Barça ha pujat el seu nivell físic i ha començat a retallar la diferència. El Baxi Manresa s’ha vist ofegat sense capacitat per sumar mentre el Barça ha mostrat totes les seves armes. Sobretot la del tir exterior amb un Abrines que amb dos triples seguits i un altre de Da Silva semblaven trencar el matx (68-58). Però al tram final tres triples seguits del Baxi, amb Brancou estel·lar, han posat emoció (76-75 a 1:50 pel final). Una cistella de Brancou a 32 segons pel final ha empatat el matx (79-79). Vesely ha posat per davant els blaugrana a 13 segons amb una esmaixada a assistència de Laprovittola (81-79). I en l’última acció el Manresa no ha pogut anotar el tir guanyador perquè ha llançat fora de tempos. Per cert, amb 78-77 han xiulat una falta a Travante Williams a un tap claríssim a Vesely.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)