Lliga femenina

L’Espai Gironès i l’Uni Girona signen un nou acord de col·laboració

L’Espai Gironès i l’Uni Girona Club de Bàsquet han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de seguir sumant sinèrgies a favor del territori. És la tretzena temporada que el centre comercial i el club gironí col·laboren, per estrènyer llaços i sumar esforços.

L’acte de signatura del conveni, que s’ha dut a terme a l’Espai Gironès, ha anat a càrrec del president de l’Uni Girona, Cayetano Pérez, i el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà.

Segons s’especifica en el conveni, l’Espai Gironès estarà present durant tota la temporada en la publicitat que es fa a la pista del pavelló de Fontajau de Girona i a l’equipament del primer equip, tindrà presència a la web així com a la comunicació institucional del club, a més de disposar de packs d’entrades per sortejar entre els clients. S’inclou la possibilitat que l’Uni Girona posi un estand al centre comercial i també que es puguin organitzar actes conjunts a l’Espai Gironès amb la participació de les jugadores del primer equip, a més d’altres accions que queden obertes per definir entre les dues parts i que s’aniran concretant durant la temporada.

“L’aposta per l’esport, i en especial l’esport femení, sempre ha estat un dels trets identitaris de l’Espai Gironès i per tant és un orgull i un honor col·laborar per 13è any consecutiu amb l’Spar Girona, com a club capdavanter de l’esport femení de les terres gironines”, indica Pau Jordà.

Per altra banda, Cayetano Pérez s’ha mostrat satisfet que l’Espai Gironès segueixi un any més amb l’equip. “Estem molt orgulloses del suport d’Espai Gironès. Sense ells no hauria estat possible el creixement del club. Esperem continuar molts anys més amb aquesta vinculació”, ha manifestat.

L’Espai Gironès col·labora amb un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn com són el Festival Temporada Alta, el Teatre de Salt, el Festivalot, i porta a terme les campanyes solidàries de Nadal i d’altres accions similars, a més de convenis de col·laboració amb diferents entitats esportives. Aquesta acció s’emmarca dins aquest context de compromís a llarg termini amb el territori i els seus habitants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)