Lliga femenina

El compte enrere, activat

L’Spar Girona tanca l’estada a Santa Coloma de Farners contra el Tordera (19 h), a una setmana del debut a Saragossa

Una setmana exactament és el que separa l’amistós d’avui al pavelló Els Saioners (19 h), contra el CEEB Tordera –aquest curs debuta a la Lliga Femenina 2–, del partit que té l’Uni dissabte que ve a la mateixa hora al Príncipe Felipe de Saragossa, contra el Casademont, que s’estrena a l’Eurolliga per la seva condició de campió de copa. Ho fa, l’Spar Girona, havent perdut la setmana passada a Calonge i Sant Antoni contra el Latas per 78-92 en l’únic partit disputat en la preparació i després de tancar una estada de quatre dies a la capital de la Selva. El rival de dissabte que ve ha superat el Gernika (59-49), el Guipúscoa (71-51) i el València (72-48) fins ara i avui s’enfronta a l’Estudiantes.

Ainhoa López, Irati Etxarri i Magaly Mendy, per motius físics, d’una banda, i Kelsey Mitchell i Morgan Berstch –les Fever ja estan de vacances i les Sky van perdre el primer partit del play-off amb les Aces, al millor de tres, per 87-59 –, de l’altra, són les baixes de l’equip gironí, en el qual Sandra Ygueravide disputarà els seus primers minuts. Berta Pagès i Lala Touré jugaran amb el conjunt maresmenc.

“Necessitem competir, entrar en ritme de partit i posar a la pràctica tota la càrrega tàctica acumulada aquests dies”, va dir ahir Laura Antoja, que vol “fer un bon partit. amb molt de ritme, més agressivitat i un joc més real”.

“Era clau perquè l’equip es cohesionés, dins i fora la pista”, afirma l’entrenadora sobre l’estada del seu equip, que dissabte que ve afrontarà un primer desplaçament molt exigent, gairebé tant com el segon, que serà el 8 d’octubre a Salamanca, després d’haver disputat la lliga catalana a la Seu d’Urgell –dia 29 semifinal amb el Barça CBS i final, si escau, l’1 d’octubre contra el Cadí o el campió de la Lliga Catalana Challenge– i debutar a Fontajau contra el botxí del curs passat a la competició nacional i el play-off.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)