Lliga femenina

L’Spar Girona guanya el seu vinculat, el Tordera (80-63)

Primera victòria de l’Spar Girona en la pretemporada, en l’amistós que tanca l’estada a Santa Coloma de Farners i que ha enfrontat l’Uni amb el Tordera, vinculat del club gironí i que comptava amb Lala Touré, per exemple, que la setmana passada jugava de rosa contra el Latas

2-4 Mar Carbó sola després de pilota perduda de l’Uni feia el 2-4 i Thais Morales sobre la botzina de la primera meitat, l’empat a 32 amb Parra al contraatac i Magarity havent anotat les tres cistelles roses del segon quart (9-16). El Tordera tindria dos avantatges de 3 al tercer quart (35-38 i 37-40) i serien les interiors de l’Uni les que acabarien resolent: 61-50 Magarity amb addicional.

Magarity i Tolo, les dues interiors titulars, tancaven el primer quart amb 5 punts cadascuna. La sueca era l’autora de l’únic triple (15-10) i l’australiana de tir lliure establia la màxima (22-14).

Marc Delemus canviava el cinc de dalt a baix a 6:56 per acabar la primera meitat (27-20, Parra després de recuperació i temps mort). Antoja demanava minut a 2:25 amb una sola cistella anotada, el 29-22 de Magarity des de 5 m. Ella mateixa anotava el 32-27, després que Mar Ibern enllacés 5 punts, triple inclòs. La vinculada de l’Uni feia el 32-20 sola sota el cèrcol en una jugada de banda de tiralínies, i Morales al límit del segon quart feia l’empat a 32.

Berta Pagès establia la màxima verda (35-38), amb Labuckiene havent anotat la única cistella rosa (35-34). Sidiki amb 4 punts seguits recuperava la iniciativa per a l’Uni i el tercer triple del partit era del Tordera (47-48, Serra) abans que entre Tolo i Labuckiene deixessin el 53-48 amb els 13 últims punts roses (10 de la lituana al tercer quart).

Ygueravide establia la la màxima a l’últim quart (56-48, servei de fons) i Magarity superava la barrera psicològica (61-50 i 63-52). Tolo de tir lliure havia amplia l’avantatge (75-59). Peña a l’últim minut sumava el segon triple rosa (80-61) i Martin tancava el marcador des de 4,6 m.