Lliga femenina

El curs 2023/24, a punt de començar, presentat

La FEB ha presentat aquest migdia al Wizink Center de Madrid la Lliga Femenina 2023/24, amb la presència de tres dels fitxatges que han fet els tres clubs catalans que la disputen, Barça CBS, Spar Girona i Cadí La Seu: Paula Ginzo, Sandra Ygueravide i Zoe Hernández.

L’Uni serà el primer en jugar perquè dissabte visita el casademont Saragossa, mentre el Santfeliuenc i el Sedis es veuen les cares l’endemà al Baix Llobregat. Els duels catalans seguiran l’altre cap de setmana amb la Lliga Catalana coincidint amb la Supercopa FEB que es fa a Gran Canària i, el segon derbi serà a Fontajau entre l’Spar i el Barça, que ja s’hauran vist les cares en la semifinal de la competició nacional.

“La idea és tornar a estar a dalt i competir pels títols” ha dit Ygueravide sobre el projecte gironí, del qual n’és una de les cares noves. Zoe Hernández diu que el Cadí vol seguir fent bones temporades. “Som un equip molt nou i molt jove, però tenim ganes de començar” ha manifestat l’aragonesa. Per a Paula Ginzo, el curs passat va ser molt bo per al Barça i, en aquest, han de mantenir les expectatives però sense voler-se comparar.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)