Lliga femenina

Els rols compartits

Labuckiene i Ygueravide, capitanes de l’Spar Girona, que espera disposar de Bertsch aquesta setmana

Giedre Labuckiene (1,92 m, 1990) i Sandra Ygueravide (1,71 m, 1984) són les capitanes de l’Spar Girona aquest curs. La lituana és la que fa més temps que va arribar, i la valenciana, la més gran de la plantilla i una de les nou cares noves, comptant Mama Sidiki i Lala Touré. La lituana és un any més jove que Mariana Tolo (1,96 m, 1989) i, des del primer dia, Laura Antoja –que va exercir la capitania a l’Uni en els seus dos anys al club com a jugadora (2009-11)– ja va dir que volia una bicefàlia en la capitania i que no pesaria tant l’antiguitat –Labuckiene– com l’experiència acumulada i l’ascendència que pot exercir liderant les jugadores dins i fora la pista –Ygueravide.

Morgan Bertsch (1,90 m, 1997) ja ha acabat la seva primera temporada a la WNBA, amb l’eliminació de les Sky a mans de Las Vegas Aces al play-off (2-0). La tercera màxima anotadora de la darrera Eurolliga (17,3 de mitjana amb un 37% en triples i 5 rebots en més de 30 minuts amb el Malines) ha acreditat 4,4 punts (44% de tres) i 1,7 rebots en 14 minuts als EUA i podria arribar abans de l’estrena de la lliga dissabte.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)