Lliga catalana

L’hegemonia nacional, en joc a la Seu d’Urgell

El Barça CBS, el Cadí i l’Spar Girona, amb el Boet Mataró (LF Challenge), es disputen ser el millor del país

La 35a Lliga Catalana Femenina es disputa entre avui i diumenge al Palau Municipal d’Esports de la Seu d’Urgell, en el marc de la commemoració del centenari de la federació catalana i amb els tres equips de la màxima categoria estatal i el Boet Mataró, com a campió de la competició nacional de la LF Challenge, buscant el títol que els acrediti com el millor del país.

La primera semifinal enfronta el Barça CBS, el millor classificat el curs passat en la Lliga Femenina –semifinalista– i l’Spar Girona, l’equip que encapçala el palmarès (9) de la competició, que no guanya des del 2020. Entre altres motius perquè fa un any el conjunt blaugrana, el seu botxí en els quarts del play-off de la LF, eliminava l’amfitrió a Fontajau (59-62, amb Marta Canella i Ainhoa López, ara a l’Spar) i aigualia la festa que l’Uni havia preparat per a la final de diumenge per retirar la samarreta a Laia Palau.

El Cadí, que ha guanyat cinc títols, entre els quals els dos últims, contra l’Uni (69-65) i el Santfeliuenc (60-42) respectivament, vol alçar el títol davant de la seva afició, com els anys 2007 i 2016. Primer ha de superar el Mataró, que la temporada passada va pujar a la segona categoria estatal, acaba de superar el Lima-Horta i el Joventut per succeir les verd-inegres en el palmarès. Diumenge passat, el Barça i el Sedis es van veure les cares al pavelló Juan Carlos Navarro (66-63), i dissabte que ve, l’Spar i el Barça es tornen a enfrontar, aquest cop a Fontajau, en la segona jornada de la Lliga Femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)