Eurocopa

Thomas falla el tir guanyador en un partit nefast (62-63)

Els verd-i-negres han fet un joc desastrós amb moltes errades encadenades inexplicables

La Penya ha debutat amb un partit nefast a Europa contra el Besiktas(62-63) i Deshaun Thomas ha fallat el tir decisiu a 2,9 segons pel final.

Els verd-i-negres han començat dominant fàcil amb un 14-3. Els turcs han retallat la diferència aprofitant les imprecisions de la Penya (28-28). Però la lesió de Needham, el millor jugador rival, a qui li han trencat el nas en un cop de colze fortuït de Kraag, semblava que seria definitiu. Però no ha estat així. Sort que l’encert de Ribas al tram final li ha donat marge a la Penya després d’un 7-1 (35-29). Al descans però 35-33.

A la segona part el Joventut ha continuat perdonant molt però el Besiktas no ho ha aprofitat. Feliz s’ha anat a la banqueta creuat fins el punt d’anar al passadís per calmar-se. Però un triple de Mathews i un altre d’Arslan ha posat el Besiktas per davant (58-59). En un final d’infart amb mil errors d’un i altre costat Vives ha anotat a 24 segons pel final (62-61). La Penya li quedava una falta per entrar en bonus. El Joventut ha fet la quarta a 6,9 segons. El Besiktas ha demanat un temps mort. Els turcs han trobat un tir còmoda de Hammonds (62-63). En l’última acció Thomas ha errat el tir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)