Lliga femenina

L’Spar Girona supera el Barça CBS en l’estrena a Fontajau (76-54)

Victòria de l’Spar Girona en la seva estrena a Fontajau, amb les blaugrana, sense Cruz ni Ginzo, plantant cara fins que mantenien l’encert en el tir exterior i impedint que la diferència s’ampliés amb una defensa de contactes a la pintura. Tot i així, les vermelles tindrien 18 punts (68-50 Labuckine) amb les visitants havent encistellat quatre cops en joc en la segona meitat.

Tres o no res

El conjunt visitant s’havia posat per davant des de l’encert en el triple (2-3 Erjavec i 5-10 Anderson), però quan l’Uni trobava les seves interiors el 10-0 obligava Isaac Fernández a demanar temps a 5:26 després de 6 punts de Tolo i 6 de Magarity. Guerrero clavava el triple en la primera que tocava (15-13) i Drop a l’ofensiu d’Anderson d’un tir seu des del terra insistien en la distància (17-16), Bertsch enllaçava dues cistelles (21-16) i Mitchell completava la rotació entrant per Ygueravide a 1:50 i l’alera del Barça al límit de la possessió tancava el primer quart 23-18 amb 0/6 a 4/7 triples.

Laura Antoja havia d’aturar el partit a 6:54 amb 26-24, Peña havent anotat el primer triple vermell al novè intent. Rakovic tornant de la pausa anotava de 6,75 m (26-27), com Ygueravide (31-27 i 38-31) abans que la diferència en les faltes acabés desesperant l’Uni (39-37).

Una muntanya

Els triples de Mitchell (42-39) i Canella (45-39) els responia Anderson (45-42) però amb els dos equips sense anotar amb continuïtat (47-42 la gallega al límit de la possessió), una cistella per banda i els tirs lliures (3/5 a 2/4), López trepitjant la línia de 3 i Labuckiene de dins sobre la botzina deixaven la màxima (55-46).

Sidiki assistint Bertsch al contraatac animava Fontajau en el quart punt de la californiana a l’últim quart (57-46 i 59-48). Drop feia la primera cistella en joc visitant des del 47-45 (59-50), la quarta de la segona meitat. López d’ofensiu en la contra fallada per Bertsch (7 punts al quart) ampliava la diferència (64-50) i ella mateixa al cap de 2 minuts anotava de nou (66-50) amb la 2-3 del Barça i Sandra Sánchez anul·lant un 2+1 de Labuckiene que l’arbitre de fos donava per bo, a menys de 6 minuts, animant l’espectacle. La lituana feia el 68-50 abans de la cinquena cistella en joc del Barça a la segona meitat. Magarity i Tolo deixaven la vintena (72-52), Rakovic i Ygueravide treballaven per la seva estadística i la sueca a 4,3 de tir lliure tancava el marcador (76-54)