Lliga femenina

Kelsey Mitchell: “Tinc moltes ganes d’aprendre i ajudar”

Kelsey Mitchell (1,73 m, 1995) va debutar dissabte amb l’Spar Girona en el triomf contra el Barça CBS (76-54), acabada d’arribar dels Estats Units, i aquest migdia ha estat presentada, en un acte a la botiga Parlem –un dels patrocinadors del club– de l’Espai Gironès. L’escorta nord-americana s’ha mostrat molt il·lusionada amb el projecte gironí. “Vull ajudar i aprendre. En tinc moltes ganes”, ha explicat. “Vull entendre com és l’equip, la ciutat i la cultura, entendre el joc europeu i unir-lo a les meves característiques”. Mitchell es va endur “molt bones sensacions” del seu primer contacte amb Fontajau, tot i que la seva incidència –va jugar 8 minuts, va anotar 3 punts, va capturar un rebot defensiu i va perdre tres pilotes– va ser lluny encara de les expectatives. “Era tot nou per a mi, era el meu primer dia”. Demà a Fontajau contra el Diddeleng luxemburguès (20.30 h) tindrà una nova oportunitat de seguir progressant en joc i acoblament en el debut en l’Eurocopa.

Mitchell, definida per Laia Palau com una killer –“és un tipus de jugadora que d’aquest nivell d’anotació, d’incidència en el joc, n’hem tingut poques en aquest equip”, diu la directora esportiva– prefereix no posar-se l’etiqueta de líder de l’equip: “Hi ha jugadores que són aquí amb més temps, més acostumades a tot. Jo ho he d’anar entenent i adaptar-m’hi”.

Mitchell arriba procedent de les Indian Fever i té una experiència de sis temporades a la WNBA. Aquesta temporada ha acreditat Mitchell acaba la seva sisena temporada a la WNBA amb 18,2 punts en 40 partits. Aquest curs ha llançat 102 triples, amb un 39,8 per cent d’encert.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)