Lliga femenina

“Ens estem construint”

Laia Palau. “Dissabte vam veure intencions i associacions que no havíem vist”, diu la directora esportiva abans d’un doble repte

L’Spar Girona afronta una doble cita aquesta setmana, amb l’arribada de l’Eurocopa a Fontajau, demà contra el Diddeleng (20.30 h), tres dies abans del primer duel del curs contra l’Avenida, a Salamanca (dissabte, 18 h). L’equip va arrencar verd i va sortir escaldat de Saragossa (65-38). Després va arribar la Lliga Catalana, amb triomf en la semifinal contra el Barça CBS i derrota contra el Cadí la Seu en la final, abans del debut a casa en la lliga, dissabte contra les blaugrana (76-54). “Dissabte vam veure intencions i associacions que no havíem vist”, explicava Laia Palau en la presentació de Mitchell. “Ens estem construint, i ara tenim proves importants.” Començant per demà: “Encara que no sapiguem l’entitat exacta dels rivals, no ens ho podem prendre a la lleugera. Tot compta per a la classificació.”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)