Eurocopa

La Penya perd per lesió Andrews i no es refia de l’Olimpija Ljubljana

Bàsquet. Eurocopa. L’històric club eslovè, rival avui de la Penya (18.30 h, Esport3), va perdre de 27 a Tel-Aviv i de 43 a la pista de l’Estrella Roja

La Penya visita avui (18.30 h, Esport3) la pista d’un històric com l’eslovè l’Olimpija Ljubljana, que es va fusionar fa uns anys amb l’equip croat del Cedevita. El matx es jugarà a l’Arena Stožice, on es van traslladar des de el mític Dvorana Tivoli, i que té una capacitat de 12.500 espectadors que no s’omple mai. Carles Duran, que el curs passat ja hi va guanyar (78-100), haurà de situar més minuts Feliz d’escorta, Ribas haurà de fer un pas endavant i podria tenir minuts Jordi Rodríguez. L’Olimpija no està travessant un bon moment i arriba després de rebre un correctiu en el seu debut en la competició europea a la pista del Hapoel Tel-Aviv (100-73) i encara pitjor el que va viure aquest cap de setmana en la Lliga Adriàtica a la pista de l’Estrella Roja (94-51). El Cedevita Olimpija Ljubljana ha recuperat l’històric Jaka Blazic (ex Barça), compta amb l’ex ACB Radicevic i té el referent l’americà Justin Cobbs (ex Eurolliga en el Bayern) juntament amb el jove americà Dewayne Stewart JR, el malinès Amdadou Sow i Shawn Jones (ex Andorra).

Esquinç de turmell

El base nord-americà es va lesionar en l’últim entrenament i els resultats han determinat que té un esquinç de grau II al turmell esquerre. Andrews serà sotmès a un tractament intensiu pels serveis mèdics del club i l’evolució de la lesió marcarà el seu retorn a les pistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)