Lliga femenina

Laura Antoja: “Hem de ser agressives”

Regan Magarity, baixa en el debut a l’Eurocopa, ja es va entrenar dijous i viatja a Salamanca

“Molt ambient, molta ansietat i pressió i molts ganes de fer bé les coses” és que el que espera trobar-se Laura Antoja en l’Avenida-Spar Girona, que qualifica com “un partit duríssim. Si ens despistem una mica l’equip rival té la qualitat, i ho ha demostrat perquè està fent bé les coses, que se’n pot anar en el marcador en qualsevol moment”. “Juguen a casa i sabem que Würzburg és molt complicat. Haurem de fer un molt bon partit, molt seriosos per fer bé les coses que hem plantejat tàcticament i veure com es va desenvolupant tot” afirma sobre el pavelló de l’últim equip en què va jugar (2012-14).

“N’hem estat parlant i a nosaltres també ens diuen que tenim un joc interior molt potent. És el dia de veure-ho: aturar el seu i que tinguin problemes per aturar el nostre” posa en valor l’entrenadora sobre el duel a la pintura, que apunta com una de les claus del partit. “Qui controli el rebot i les segones opcions té molts números d’endur-se el partit. Al final, si ha de ser pels percentatges, amb dues opcions sempre és més fàcil que amb una” argumenta, recordant que malgrat “haver preparat coses” tenen més gent que les interiors.

“A part d’aconseguir fe rel nostre joc, que més o menys es va veient la nostra identitat a poc a poc, hem de ser agressives i mirar que no ens generin des del pick & roll. diu l’entrenadora, que recupera Regan Magarity –baixa en el debut a l’Eurocopa, ja es va entrenar amb l’equip l’endemà, dijous. Antoja manifesta que treballen bé i que a cada entrenament es veu una major coordinació. “Que l’acció d’una jugadora quedi coberta per una següent” afirma sobre el temps que necessiten per a l’engranatge col·lectiu.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)