Europeu

El Barça silencia el Pireu amb un 0-14 final (68-77)

Els blaugrana perdien 66-59 a 5 minuts pel final i han reaccionat de manera espectacular

El Barça ha silenciat l’infern de l’Olympiacòs (68-77) amb un triomf de prestigi després de fer uns últims cinc minuts de llibre on han endossat un 0-14 als grecs (del 66-59 al 66-73).

El primer temps l’Olympiacòs, sense McKissic ni Sikma ni Williams-Goss, s’ha vist superat sobretot en el joc interior on Vesely i Da Silva, amb 6 punts cadascun, han marcat el ritme. Un dels tres triples sense error d’Abrines han donat la màxima renda del matx (11-23). Però els grecs, liderats per l’exblaugrana Papanikolau amb 7 punts, s’han tornat a situar dins el matx. Laprovittola ha tornat a dirigir amb excel·lència per donar avantatge al Barça al final dels 20 primers minuts (34-40). La segona part però els de Bartzokas han capgirat el partit gràcies a l’explosivitat de Canaan que amb un triple i una penetració atacant a Laprovittola ha provocat el temps mort de Grimau (40-42). Però ha aparegut Jokubaitis i Laprovittola per anotar dos triples seguits i retornar la calma (47-50). Però la resposta grega han estat dos triples més (Peters i i Lountzis) per situar l’Olympiacòs per davant (52-50). Els de Bartzokas semblava que trencaven el partit (66-59 a 5 minuts pel final). Però un triple de Kalinic ha tornat a donar vida. La remuntada l’han culminat Abrines amb un triple i Vesely amb un tir per fer un parcial de 0-10 (66-69 a 2:02 pel final). Abrines ha continuat el festival blaugrana amb un altre triple davant un Olympiacòs impotent (66-72). El parcial ha continaut creixent fins a un 0-14 definitiu.