Lliga femenina

L’Spar Girona només juga el primer quart a Salamanca (68-52)

Segona derrota de l’Spar Girona a la lliga, en el segon partit a fora de casa i, com a Saragossa, a la pista d’un equip d’Eurolliga. El 23-2 castellà amb l’acció de Gil que tanca el primer quart i una sola cistella de l’Uni en els 9:12 primers minuts del segon (26-27 Mitchell sola contra el mon) deixen sense capacitat de reacció el conjunt gironí, que amb dues cistelles en el segon quart, tancaria l’últim sense anotar en joc (4 punts des de 4,6 m).

Excel·lent

Tolo a 4:28 amb un tir lateral completava el 0-10 que obligava el tècnic de l’Avenida a recórrer al temps mort, amb dues jugadores de l’Uni havent anat a terra a disputar una pilota. El 0/3 de Fasoula, ben tancada amb ajudes de Canella, i el 3/3 triples (4-5 la gallega, 9-11 Mitchell i 9-14 Peña) expliquen el parcial gironí, que tenia continuïtat amb dues accions de Magarity, assistida per Labuckiene i López, i el triple de Bertsch (13-25).

KO

El segon quart és de frenopàtic, amb Mitchell fent els primers punts vermells a 4:55, amb l’equip en bonus, i en una acció individual per trencar el 13-0 (26-27) que liderava Domínguez, gegant robant-li la pilota a Parra a mig camp i amb addicional impulsant la reacció liderada per Prine, autora de 9 punts seguits (31-27 triple). El bloqueig feia fallar accions aparentment senzilles a Tolo o Labuckiene i fins a 48 segons Bertsch no sumava el quart punt de l’Uni (36-29) i l’Avenida marxava al descans 38-29 (Gil).

Antoja canviava la dinàmica posant Magarity, Bertsch i Tolo juntes tres atacs, en un dels quals Mitchell recuperava el triple (48-39) i, amb el de Peña (48-42), s’ajustava la diferència. Però Fasoula ja manava a la pintura (54-44) i el triple de López (54-48) el neutralitzava Çakir al final del tercer quart (57-48).

Dos taps de Bertsch a la seva companya a les Sky, Koné, de nou amb tres grans a l’Uni per començar el quart quart, marquen el to del tram final, amb la primera cistella en joc fins a 5:28: 62-49, triple de Leo Rodríguez. Fasoula a 2:21 enfilava la màxima (68-49), reduïda per Mitchell (2/2) i Magarity de tir lliure (1/2). La lesió a la ma de Canella a 1 minut per acabar per un cop amb Bertsch en defensa, i el temps mort de Pepe Vázquez a 31,6 (68-52), amb el de Laura Antoja a 11,3 perquè Mitchell fallés la última, el colofó.