Lliga femenina

No comencem...

Una infecció vírica i una lesió muscular causen les baixes de Magarity i Ygueravide dimecres i dissabte, quan una regirada al dit impedeix a Canella, pendent de proves, acabar

La primera de les quatre setmanes amb doble partit, en l’Eurocopa i en la Lliga Femenina, per a l’Spar Girona fins a la primera finestra FIBA –l’Uni no té partit entre el 3 i el 16 de novembre, a casa contra el Jairis i a Ferrol– es tanca amb un triomf, a casa contra el Diddeleng luxemburguès (97-71), i una derrota, a Salamanca (68-52). Dos partits en què, en l’hora prèvia al salt inicial, el club gironí comunicava les baixes de dues de les seves titulars en aquest inici de curs: Regan Magarity i Sandra Ygueravide.

L’alera pivot sueca es va perdre el debut europeu per una infecció vírica respiratòria, però dijous i divendres ja es va poder entrenar, i dissabte va tornar a ser la més destacada de l’Spar pel que fa a l’estadística –com a Saragossa (65-38)– amb 12 de valoració tot i començar a la banqueta, abans-d’ahir.

La base valenciana va veure la derrota gironina asseguda a la dreta de Jordi Sargatal, per unes molèsties al bessó de la cama dreta després de jugar 20:09 en l’Eurocopa –en la lliga hi acumulava més de 33 minuts de mitjana–. Aquesta baixa sí que va ser sensible, amb Sílvia Domínguez capgirant la dinàmica del partit en el segon quart des de la posició de base, en la qual Laura Peña va signar el seu millor partit amb l’Uni: 8 punts (2/4 triples) en 24:16, el dia que ha jugat més.

La desfeta a Salamanca va tenir un colofó en forma de lesió, menys traumàtica que la de María Araújo en l’Eurolliga l’1 de març a un minut i mig per acabar un partit que, com l’últim, ja estava decidit. Aquesta vegada va ser Marta Canella, que es va fer mal a la mà dreta en topar amb Morgan Bertsch disputant-se un rebot, a un minut. L’exterior està pendent de proves que determinin l’abast de la lesió i, com Ygueravide, el període estimat de baixa si és el cas.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)