Eurolliga

El Barça també silencia els 18 mil seguidors de l’Stark Arena (83-92)

Els blaugrana tanquen amb tres victòries una setmana rodona a Atenes, Las Palmas i Belgrad

El Barça continua sorprenent en positiu i després de silenciar el Pireu, avui ho ha fet a 18 mil persones a l’Stark Arena de Belgrad (83-92). El Partizan fa 14 anys que no supera els blaugrana. Laprovittola ha tornat a ser el gran líder amb 20 punts amb 6/9 triples i generant joc en tot moment.

El Partizan ha començat manant (8-4) però un Da Silva impressionant robant pilotes, obrint-se a la línia de tres i actiu al darrera i al davant amb 9 punts han liderat un parcial de 2-15 (10-19). Laprovittola (6 punts) i Willy (6) s’han sumat a la festa. Però l’entrada a pista d’Avramovic ha canviat absolutament la dinàmica i els serbis s’han posat per davant (30-29). Els de Roger Grimau però amb un joc col·lectiu, sòlid i amb Laprovittola de líder ha fet una estirada abans del descans (34-44). La sortida del tercer quart del Partizan semblava que generaria problemes amb dos triples seguits de de Dozier i Nunnally (42-46). Però de nou el Barça, amb Vesely fent una gran feina, ha tornat a agafar 11 punts de renda només començar el darrer quart (60-71). Els de Zeljko Obradovic han fet un darrer intent (65-71) però els blaugrana han tornat a explotar amb un Parker poderós i Willy dominant la pintura (67-77). I quan més pressió ha posat el Partizan (73-79) han tornat a aparèixer Willy i Laprovittola per anotar dos triples que han estat la sentència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)