Eurocopa

Un 0-11 d’inici ho deixa clar

Bàsquet. Eurocopa. El Cadí la Seu domina completament a la pista de l’Eleftheria grec

Eleftheria 64 Cadí la Seu 88

ELEFTHERIA MOSCHATOU:Brickle (16), Kiser (9), Pangalos (13), Spatharou (2) i Zec (13) –cinc inicial–; Leri (2), Vintsilaiou (9), Alifragki, Stamoulou i Tampakou. 17/37 de 2 punts. 5/25 triples (2 Kiser i Pangalos i 1 Bickle). 15722 t.ll. 37 rebots (12 Kiser). 14 assist. (4 Zec i Vintsilaiou). 60 valor. (14 Kiser).CADÍ LA SEU:Palma (16), Remenarova (7), Bair (18), Ramette (2) i Soler (12) –cinc inicial–; Grande (2), Hernández (5), Lahtinen (8), Campisano (15) i Swartz (3), 24/44 de 2 punts. 10/30 triples (3 Campisano, 2 Palma i 1 Bair, Hernández, Lahtinen, Remenarova i Swartz). 10/16 tirs lliures. 48 rebots (11 Palma). 28 assist. (9 Ramette). 116 valor. (27 Palma).PARCIALS:14-24, 12-24 (26-48), 22-27 (48-75) i 16-13 (64-88).

El Cadí la Seu va aconseguir la seva segona victòria en l’Eurocopa a la pista de l’Eleftheria Moschatou grec per 64-88. El conjunt urgellenc va dominar completament el seu rival del primer al darrer minut i va arribar a tenir una màxima diferència de 31 punts. Margaret Bair, amb 18 punts i 10 rebots, i Ana Palma, amb 16 punts, 11 rebots i 8 assistències, van ser les més destacades.

Un 0-11 en els primers dos minuts i mig va deixar clar que el Cadí la Seu volia la victòria, i en els minuts següents ho va continuar demostrant amb un bona defensa i un atac variat i encertat. Va saber imposar un alt ritme de joc i per moments el conjunt grec es va veure desbordat i dues vegades va encaixar un parcial de 0-10. El conjunt urgellenc van controlar el partit i només en el darrer quart l’Eleftheria va intentar maquillar una mica el resultat, però no va evitar encaixar una clara derrota.