Lliga femenina

El Barça CBS s’imposa a la pista del Gernika gràcies a un gran darrer minut (68-71)

Pendande, amb 21 punts, ha estat la peça clau de les blaugrana

El Barça CBS ha sumat la seva primera victòria a domicili al imposar-se a la pista del Lointek Gernika per 68-71. Un gran darrer minuts de les blaugrana amb un parcial de 0-5, tots de tirs lliures, els hi ha donat el triomf. Pendande amb 21 punts i 25 de valoració ha estat la més destacada del Barça CBS.

El conjunt blaugrana ha dominat els primers minuts del partit i en el segon quart s’ha distanciat de 12 punts (11-23), i ha arribat al descans amb una avantatge de 28-34. En l’inici del tercer període el Gernika ha incrementat la seva intensitat defensiva i amb un parcial de 7-0 s’ha posat per davant (35-34). Les blaugrana han continuat lluitant, però han arribat a perdre de sis punts en aquest període (48-42). El Barça CBS ha entrat en els darrers deu minuts tres punts per sota i ha continuat lluitant per la victòria. A falta de cinc minuts i mig del final s’ha posat per davant (57-59), però dos triples seguits del conjunt basc les ha tornat distanciar i ha entrat en el darrer minut amb avantatge. Un 0-5 del Barça al final h donat la volta al marcador.