Lliga femenina

El Cadí cedeix en el darrer quart contra l’Ensino

Lliga Femenina. El partit va estar molt anivellat fins als últims deu minuts

Cadí la Seu 46 Ensino 57

CADÍ LA SEU:Ramette (4), Palma (4), Soler (13), Bair 810), Campisano –cinc inicial–; Grande (9), Remenárová, Hernández i Lahtinen (6). 17/44 de 2 punts. 2/24 triples (1 Grande i Soler). 6/6 tirs lliures. 36 rebots (9 Remenárová). 10 assistències (4 Ramette). 32 valoració (10 Soler).DURÁN MAQUINARIA ENSINO:Tate (10), Lamana (13), Herlihy, Rodríguez (4), Goimi (9) –cinc inicial–; Olaeta (5), Castedo (7), Muhate (8), Sotelo i Sánchez (1). 17/40 de 2 punts. 4/17 triples (1 Olaeta, Castedo, Lamana i Rodríguez). 11/18 tirs lliures. 46 rebots (9 Giomi). 12 assistències (3 Tate i Castedo). 61 valoració (19 Lamana).PARCIALS:13-12, 12-14 (25-26), 12-12 (37-38) i 9-19 (46-57).COMENTARI:El Cadí la Seu va perdre a casa contra el Durán Maquinaria Ensino gallec per 46-57, en un partit que va ser anivellat fins als últims deu minuts. Les urgellenques van arribar al darrer quart perdent d’un punt i després van cedir clarament contra un rival que va sumar la seva segona victòria. Soler va anotar 13 punts i Bair en va fer 10. En el primer quart, el Cadí es va posar a davant i es va avançar de 8 punts (13-5), però el conjunt gallec va ajustar el marcador i al final del segon període es va situar a davant, 25-26, resultat amb què es va arribar al descans. En el tercer quart, l’Ensino es va distanciar d’11 punts (27-38), però un parcial de 10-0 va tornar a anivellar el partit. En els darrers deu minuts el Cadí no va poder contrarestar l’empenta de les visitants, i va encaixar la seva quarta derrota en la lliga.