Més bàsquet

La Minicopa s’inicia a Tarragona del 6 al 8 de desembre

Aquesta fase la jugaran 16 equips i 6 passaran a la fase final de Màlaga

La Minicopa 2023-24 començarà a Tarragona després de l’acord a què ha arribat l’ACB amb l’Ajuntament i la Diputació de Tarragona. El Palau d’Esports de Catalunya –en dues pistes– i el Poliesportiu de Campclar acolliran entre el 6 i 8 de desembre la primera fase de la competició i que servirà per classificar-se per a la fase final de Màlaga.

La Costa Daurada serà l’epicentre del millor bàsquet de formació, amb els equips infantils (jugadors nascuts el 2010 i posterior) de 16 clubs ACB. A Tarragona es jugaran 26 partits al llarg de tres dies, buscant els sis que passaran a la fase final de la Minicopa del proper febrer a Màlaga, i que es jugarà de forma paral·lela a la Copa del Rei (14 a 18 de febrer). Allà ja esperen el Madrid, vigent campió, i l’Unicaja, equip amfitrió.

El regidor d’Esports i Turisme Esportiu de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, ha explicat: “Es tracta de la Minicopa Endesa, el torneig de formació amb més seguiment i repercussió d’Europa”, que també ha agraït la confiança de l’ACB, i el suport de la Diputació de Tarragona. Berni Álvarez ha ressaltat que l’arribada d’aquest esdeveniment “evidencia, una vegada més, que Tarragona i el Palau d’Esports són un reclam per a les grans competicions. I continuarem treballant perquè Tarragona es consolidi com una destinació esportiva de referència”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)