Lliga femenina

La sortida de Mitchell ha de ser imminent

L’embolic. “És una situació difícil, quan se’n va un referent, però l’equip ha d’estar per sobre dels individus”, diu Laura Antoja

Kelsey Mithcell no forma part de la convocatòria per al partit d’avui a Fontajau, tampoc hi serà en el de diumenge contra el Ferrol i és probable que ni torni a vestir la samarreta de l’Spar Girona. A Puerto Rico per jugar un torneig 3x3 amb la selecció dels Estats Units, l’escorta va demanar deixar el club del qual era la jugadora franquícia per prioritzar els Jocs Olímpics d’aquesta modalitat. Laura Antoja va admetre que espera que els camins del club i la jugadora se separin de manera “imminent”.

Kelsey Mitchell havia arribat a Fontajau per ser la jugadora diferencial, i els números diuen que serà una baixa sensible. Màxima anotadora en els últims tres partits de l’Eurocopa, amb 19, 20 i 24 punts, té una mitjana en la competició de 18,8 punts. En el partit de la setmana passada contra l’InvestInTheWest Enea Gorzow polonès, ja era al centre de la polèmica per la seva situació, però es va carregar l’equip a l’esquena i el va liderar fins al triomf final (94-68). Però Antoja ja treballava en les últimes setmanes per adaptar-se a jugar “d’una altra manera” arran de la baixa de Mitchell, “una peça molt incisiva i que acaparava molt de joc”, va destacar. “Ara tornarem a donar molta pilota a dins per tornar a generar des de dins cap a fora.” L’entrenadora admet que “és una situació difícil, quan se’n va un referent”, però remarca que la plantilla té “la qualitat per tirar endavant i fer un pas més” i que “l’equip ha d’estar per sobre dels individus”.

En qualsevol cas, l’entrenador de l’Spar Girona defensa, ja comptant la pèrdua de Mitchell, la necessitat d’incorporar “una referència exterior anotadora o almenys generadora, per atraure molt les defenses rivals i alliberar les interiors”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)