Eurocopa

Tràmit de l’Spar Girona amb el Cajky (73-45)

L’Spar Girona no falla contra el Cajky eslovac i acaba la fase de grups de l’Eurocopa amb 6-0 i aquest dijous sabrà amb qui disputa els setzens de final i quin seria el seu camí fins el títol en cas d’anar superant les eliminatòries, totes a doble partit final inclosa.

Dos triples de Mendy (11-2 i 14-2 a 6:00 i 5:07) encarrilaven el partit, que començava amb ensurt perquè Ainhoa López marxava adolorida del turmell quan només havien passat 47 segons deixaven el partit encarrilat, el 14-2 des del mateix lloc del parquet. L’escorta tornava després del temps mort visitant de bracet de Peña (16-7 en suspensió) i Mendy després de recuperació feia tornar la màxima als 11 (18-7). Bertsch de 4,6 m i de 6,75 ampliava la diferència (23-9) i Dinga-Mbomi tancava el parcial de tir lliure (23-10).

5 punts més de Bertsch, el triple d’Ygueravide (33-15) i la suspensió de Parra en la primera pilota que tocava (35-17) mantenien la progressió i, l’occitana de tres, seria l’autora de la última cistella de la primera meitat (42-21).

Labuckiene al pal alt a 6:55 feia la primera cistella groga de la segona meitat (46-24), amb el Cajky defensant en zona 2-3 fins des del pas pel vestidor fins llavors. Ygueravide de triple lateral (55-33) a 1:13 per acabar el tercer quart trencava el monòleg de les interiors grogues, amb les visitants apuntant-se el parcial 13-14 (55-35). Canella a 4:52 feia el sisè punt de tot l’últim quart (61-35), Mitrashinovikj de tres (3/3) estrenava el marcador eslovac a l’últim quart. Peña a passada per l’esquena de Canella completava la jugada del partit (65-38). Jugant al quatre, la gallega de 6,75 m anotava el 68-40 a 2:13 i Labuckiene a 3 segons el 73-45