Eurocopa

El Cadí La Seu no falla i certifica el primer lloc de grup amb un altre triomf contra l’Eleftheria (70-61)

El Cadí la Seu ha certificat la classificació per als setzens de final de l’Eurocopa com a primer de grup amb una victòria treballada contra l’Eleftheria Moschatou grec (70-61). El duel no ha tingut res a veure amb el de la primera volta (64-88) i les de Fabian Téllez s’ho han hagut de treballar fins a l’últim moment. La diferència en el rebot (47-30) ha estat una de les claus del triomf local que ha tingut com a màximes anotadores Campisano (13), Palma (11) i Brown (10).

Liderats per Zec (11) i Bickle (9), l’Eleftheria ha imposat d’entrada un ritme molt ràpid i ofensiu i ha pres la iniciativa amb un parcial de 9-14. El Cadí s’ha anat ajustant i ha replicat amb la mateixa moneda per tancar el primer quart amb un triple de l’islandesa Hinriksdottir (24-23). Per uns moments, els dos equips han jugat a possessions més llargues i han abaixat l’anotació. El Cadí, però, ha tornat a prendre embranzida i amb bones accions de Brown i els triples de Campisano ha arribat al descans amb 5 punts de renda (44-39). La mala notícia pel Cadí ha estat la lesió al turmell dret de Júlia Soler, que ja no ha intervingut en tota la segona meitat.

Després de la represa, el Cadí la Seu ha mantingut la iniciativa, però el conjunt grec no s’ha acabat de desenganxar del partit. La bona defensa local al final del tercer quart i un triple de Zoe Hernández a l’inici de l’últim període ha certificat un màxim avantatge de 12 punts (64-52). Amb tot l’Eleftheria no llançava la tovallola. Una acció de 2+1 de Pangalos tornava a ajustar el resultat (67-61). Tres punts consecutius de Brown han frenat la reacció del rival i han segellat el definitiu 70-61.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)