Eurocopa

Ribas, Ruzic i Prey fan reviure la Penya (79-76)

En un final d’infart Agada ha errat una penetració amb 77-76 al marcador a 7,6 segons pel final

La Penya ha superat patint moltíssim un Prometey sense Clavell ni Kennedy en un partit amb un final d’infart. Ribas ha donat vida a la Penya per remuntar 15 punts amb 4/4 triples i Ruzic i Prey han rematat la feina jugant els minuts clau.

Els verd-i-negres han topat ràpidament amb Agada que ha donat avantatge als ucraïnesos (4-14). Carles Duran ha començat a fer rotacions però quan la Penya perdia de 15 punts (7-22) ha apostat pels joves Ruizc i Prey i això ha donat més intensitat, l’equip ha pogut córrer i retallar la diferència (32-38). Al descans 33-41. Al tercer quart ha aparegut un Pau Ribas de cine que ha jugat cinc minuts brutals amb 4 triples seguits i anotant 14 punts per certificar la remuntada (55-49). El partit però ha entrat en un final ajustat després de dos triples seguits del Prometey (61-62). Un triple de Feliz ha donat aire (74-70) però tres pèrdues seguides han provocat un 0-6 a 2:53 pel final (74-76). En un final d’infart Agada ha tingut una penetració per posar el Prometey per davant a 7 segons pel final però la pilota increïblement no ha entrat i hi ha hagut lluita. En el salt Prey l’ha guanyat i el portuguès ha rematat la feina amb una esmaixada.