Eurocopa

L’Spar Girona jugarà els setzens contra el Szekszard

Bàsquet. Eurocopa. L’equip hongarès ha acabat tercer amb 3-3 del grup K, que ha liderat amb mà de ferro el Movistar Estudiantes amb 6-0

L’Spar Girona jugarà els setzens de final de l’Eurocopa els dies 14 i 20 o 21 de desembre contra el TARR KSC Szekszard hongarès, amb el partit de tornada a casa per haver fet uns deures immaculats en la primera fase, en la qual ha estat el quart millor equip amb sis victòries i cap derrota, completant una actuació impecable. Això li ha permès ocupar la zona alta en el rànquing de 32 clubs que han superat la lligueta inicial com a cinquè millor classificat empatat amb quatre equips més que també van cloure amb 6-0 la fase de grups i s’enfrontarà al 28è, un dels vuit classificats com a tercer de grup i un rival, per tant, teòricament assequible. L’altre equip català en la competició, el Cadí la Seu, se les haurà amb el Castors Braine belga, també amb el partit de tornada a casa. El conjunt de Fabián Téllez va ser primer del seu grup, però amb 5 triomfs i una derrota i ha acabat tretzè del rànquing global.

El rival del conjunt de Laura Antoja ha acabat la fase de grups amb un balanç de 3-3 en el grup K, que ha liderat el Movistar Estudiantes (6-0), amb el Dinamo Sàsser segon també amb un balanç de 3-3. La seva màxima anotadora és la pivot nord-americana Jacinta Monroe (1,96m, 1988), amb 18,8 punts, 7,7 rebots i 1,7 assistències per partit, seguida de l’hongaresa Julia Boros (13,8 punts) i la nord-americana Kathryn Elizabeth Westbeld (13,5).

Les dates

Els vuitens de final de l’Eurocopa es jugaran els dies 11 i 18 de gener i els quarts de final es disputaran els dies 22 i 29 de febrer. El 7 i 14 de març es jugaran les semifinals i la final s’escenificarà el dia 3 de març. El millor resultat de l’Spar Girona en la competició van ser les semifinals del curs 2018/19.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)