Lliga catalana

El Boet Mataró s’endú la Lliga Catalana EBA a la Bisbal (73-90)

Derrota del Bisbal Bàsquet en la final de la Lliga Catalana EBA contra el Boet Mataró per 73-90. El conjunt del Baix Empordà ja va perdre la final de la darrera edició, també a casa aleshores contra el Barça Atlètic que entrenava Roger Grimau per 75-67.

L’equip de Carles Rofes, que lidera el seu grup a la lloga EBA amb 10-0, s’ha vist superat pel Mataró (du 9-1 en l’altre havent perdut de 3 amb el filial blaugrana) en la primera meitat, quan malgrat els 23 punts de Jaume Solé s’ha vist amb una màxima d’11 per sota (44-55) veient-se superat pel joc interior maresmenc.

Lamin Dibba cometia la tercera a l’inici de la segona meitat i els locals, tot i veure’s 50-66, no es donaven per vençuts i es posaven 60-68 mitjançant Espinosa però el 8/21 en tirs lliures pesava massa (60-72) i malgrat els locals no es donessin per vençuts els maresmencs no es deixaven sorprendre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)