Eurolliga

Laprovittola: “És un partit que ens anirà bé per reaccionar”

El base del Barça Nico Laprovittola ha valorat que el partit d’aquest divendres contra l’EA7 Armani Milà “vindrà bé” al quadre blaugrana “per reaccionar” i treure’s “ràpid de sobre aquestes males sensacions” per les últimes derrotes de l’equip. “És un partit que ens vindrà bé per reaccionar i treure’ns ràpid de sobre aquestes sensacions, però cal fer la feina i fer-ho bé”, ha assegurat el jugador argentí en declaracions als mitjans de comunicació del club.

Laprovittola ha assegurat que el Barça, segon classificat de l’Eurolliga (10-3), ha d’intentar conservar la condició d’invicte al Palau Blaugrana (7-0): “Cal mantenir-nos forts a casa a l’Eurolliga. Mantenir casa segura i sentir-te fort és una de les claus per fer una bona temporada”.

Per part seva, l’entrenador del Barça, Roger Grimau, ha admès que aquest divendres serà un partit “complicat, no només pel rival sinó per la situació d’aquesta setmana”, en què el Barça ha perdut tres dels quatre partits que ha disputat en els darrers vuit dies.

“Encara que no ens dona gaire temps a descansar, tenir un partit immediatament ens donarà una mica d’aire, menys temps per pensar. De vegades quan el cap fa moltes voltes és perillós”, ha apuntat. Finalment, Grimau s’ha dirigit a l’afició barcelonista: “Necessitem més que mai el suport de la nostra gent, que ens acabin de donar aquesta empenta que potser ens falta i revertir la situació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)