Lliga femenina

El Cadí es reafirma al Palau davant el Jairis (69-60)

Després del recital a l’Eurocopa aquest dimecres contra els Castors, el Cadí ha firmat la seva tercera victòria consecutiva al Palau ’Esports contra el Jairis (69-60). Les de Fabián Téllez, que encara no ha pogut comptar amb Júlia Soler ni Zoe Hernández ni Montse Brotons, s’ha imposat a les murcianes amb Bair com a màxima anotadora (15) i Palma com la més ben valorada del partit (19).

L’enfrontament ha començat igualat, com era d’esperar en aquest duel entra rivals directes en la taula. Però les locals han anat sempre per davant i, encertades en totes les facetes del joc, han tancat un primer parcial per 18-9. El segon quart, les murcianes que comptaven amb més físic, però, tot sigui dit, amb un partit menys a les cames aquesta setmana, han retallat distàncies aprofitant les segones i terceres ocasions que les urgellenques els donaven. Tot i això, les de Fabián Téllez han marxat al descans amb 10 punts de marge (35-25).

La segona meitat, el físic, ha passat més factura a les alturgellenques. El marge que s’havien guanyat amb els dos primers parcials, ha salvat a les locals, que tot i perdre el tercer quart per 19-21, han continuat per davant en el marcador (54-46). Els últims 15 minuts han tornat la calma al Cadí que gràcies a la seva regularitat durant el partit, s’han endut la tercer victòria consecutiva al Palau d’Esport de la Seu d’Urgell (69-60).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)