ACB

Juani Marcos, el gran ‘fitxatge’ d’hivern a Girona

Bàsquet. ACB. L’argentí no jugava des de l’1 d’octubre després de ser operat d’un dit de la mà dreta i de tenir una lesió als abductors

Juani Marcos només té 23 anys però ara mateix és fonamental en l’esquema del Bàsquet Girona. És, sens dubte, el fitxatge d’hivern del club gironí que ha de donar un plus a l’equip. El base argentí va reaparèixer després de dos mesos i mig lesionat i ho va fer amb bones sensacions, superant el temps que inicialment havien previst; va estar a la pista 22 minuts. El mateix Juani ho confirmava: “Se m’ha fet molt llarga l’espera, estic molt content de tornar a estar amb els meus companys. Em vaig sentir content, tot i que encara puc aportar molt més. Individualment m’ha faltat aire, però suposo que és lògic perquè em falta ritme competitiu, però vaig tenir bones sensacions.” Marcos reconeix que el repte de la copa existeix però toca de peus a terra: “Tenim un average complicat i segurament hem de guanyar els tres partits que ens queden i per diferència, però hem d’anar pas a pas per intentar assolir somnis.” Pel que fa al partit contra la Penya, va ser clar: “No vam tenir encert exterior i també vam fallar algunes cistelles còmodes a dins. Hem guanyat intensitat en defensa i més comunicació.”

Markel Brown no convenç

Un dels problemes que té el Girona és que una de les peces que havien de ser determinants, com és el nord-americà Markel Brown (31 anys), no acaba de convèncer ni per números ni per sensacions. En els 11 partits que ha disputat només ha estat brutal contra el Múrcia (29 punts), però en la resta només en un ha superat els 9 punts. Ara mateix es debat si el descartat ha de ser ell o Fjellerup. Brown té només 4,5 de valoració (7,7 punts, 1,5 rebots i 1,5 assistències de mitjana). Caldrà veure quanta paciència té Marc Gasol perquè el Bàsquet Girona necessita pólvora a l’exterior perquè no li sobra talent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)