Eurolliga

Un mal moment que no es pot allargar

Bàsquet. L’irregular Barça, amb sis derrotes en els darrers nou partits, visita el Mònaco en l’Eurolliga (21 h)

š

El mal moment del Barça i la seva irregularitat en el joc es van tornar a posar de manifest en la dura derrota a la pista de l’Unicaja (91-71), segon de la lliga ACB, dimecres. Els blaugrana han patit sis derrotes en els darrers nou partits oficials, de lliga i Eurolliga, i han de trobar una solució als seus problemes a la pista al més aviat millor. Sense temps per llepar-se les ferides el Barça afronta un altre partit complicat, aquest cop a l’Eurolliga en la visita a la pista de Mònaco (21 h, Vamos), que és el cinquè, amb nou victòries i set derrotes. El Barça manté el segon lloc (11-5) però està obligat a recuperar la consistència i la fiabilitat en el seu joc si vol continuar en la zona alta, ja que en les pròximes jornades afrontarà compromisos difícils, com el d’avui.

L’equip entrenat per Roger Grimau ha demostrat que és capaç de superar rivals potents i de remuntar marcadors adversos, però encara ha de trobar una bona línia de joc que el faci ser més regular.

El Mònaco també arribarà al partit de la 17a jornada de l’Eurolliga amb una trajectòria irregular, amb cinc derrotes en els darrers deu partits europeus, però amb sensacions positives després de guanyar el Bayern Munic (80-91). Mike James destaca per la seva capacitat anotadora i també hi ha jugadors molt físics, com Alpha Diallo, John Brown i Donatas Motiejunas.

EL PROTAGONISTA

Hem d’estar sòlids en la defensa de l’un contra un i intentar controlar el rebot. És un equip perillós
Roger Grimau
ENTRENADOR DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)