Lliga femenina

El Barça CBS es reforça amb la base Paula Estebas

La jugadora, de 30 anys, diu que arriba amb “molta il·lusió per aportar experiència i energia a l’equip”

El Barça CBS ha incorporat a la base Paula Estebas fins al final d’aquesta temporada. La jugadora nascuda a Logronyo i de 30 anys té molta experiència a la Lliga femenina amb el Campus Promete (2011-18 i 2019-22) i amb l’Estudiantes i l’Euskotren el curs 2022/23. Paula Estebas ja s’ha entrenat amb les noves companyes i Isaac Fernández podrà comptar amb ella pel partit d’aquest dissabte (17.30 hores) al Palau Blaugrana contra el Casademont Zaragoza.

La nova jugadora blaugrana ha explicat als mitjans del club les seves sensacions pel fitxatge: “Afronto aquest repta amb molta il·lusió, ganes d’entrenar, jugar i aportar la meva experiència a la Lliga”, i ha afegit: “intentaré aportar tot el que pugui i transmetre la meva energia positiva”. Paula Estebas podria debutar contra el Saragossa si l’entrenador ho considera pertinent, i ha comentat: “És un partit molt important perquè es preveu que vingui molta gent a veure’ns i espero que sigui un punt d’inflexió després de la mala sort que està tenint l’equip a nivell de lesions”.

El conjunt blaugrana porta sis derrotes seguides, té forces jugadores lesionades i per això s’ha reforçat. La directora esportiva del Barça CBS, Núria Martínez, s’ha mostrat molt satisfeta de l’arribada de la Paula Estebas: “És una jugadora amb molta experiència que ens donarà estabilitat en la posició de base, donant ritme de partit i d’anotació”. També destaca que per la complexa situació de l’equip per les lesions s’han decidit a fitxat i diu: “Dins les limitacions pressupostàries, s’està fent un esforç econòmic per reforçar l’equip i millorar el rendiment d’una plantilla que necessita treballar amb normalitat i que té molt marge per créixer”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)