Eurolliga

El Barça s’allibera en un Palau increïble (83-78)

Vesely (27 punts) anota 9 punts seguits al darrer quart i lidera un parcial de 16-0 determinant

El Barça ha frenat la mala ratxa de resultats amb la primera victòria en quatre partits aquest temporada contra el Madrid (83-78) en un partit amb un ambient increïble. Vesely (27 punts), determinant.

El Madrid ha arrencat amb un 5/9 triples amb Musa com a gran referent (4/5) en uns 6 primers minuts elèctrics i situant-se per davant (14-22). Grimau ha passat a jugar amb tres petits -Laprovittola, Jokubaitis i Satoransky- just quan ha vist una tècnica per protestar (16-23). La reacció ha arribat amb triple de Laprovittola i antiesportiva de Llull (23-25). El mateix balear, amb un triple i un 2+1, situava la màxima (22-30). Però els blaugrana han resistit aprofitant que Campazzo, Musa i Tavares eren a la banqueta i amb un triple de Laprovittola han retallat (31-33). Tot i que els blancs semblava que anirien amb un bon avantatge al descans (40-47) un triple al darrer segon de Brizuela ho ha canviat tot (45-47). El tercer quart ha arrencat amb un triple de Kalinic (48-47). El barça s’ha posat per davant (54-50) però el Madrid s’ha tornat a enganxar de la mà d’Hezonja i sobretot de Sergio Rodríguez amb un triple i una penetració espectacular (58-62). Els blaugrana han empatat (62-62) quan s’ha produït una picabaralla entre Sergio i Laprovittola a 9:37 pel final. Allà ha sortit el caràcter de l’equip i del Palau que s’ha alliberat amb Vesely com a líder anotant 9 punts seguits sense Tavares a pista (69-62). Allà ha estat la clau. Un triple de Kalinic ha sentenciat culminant un parcial de 16-0 (del 58-62 al 74-62).