NBA

Luka Doncic reviu als Dallas Mavericks amb 41 punts

L’eslovè Luka Doncic ha liderat els Mavericks a un triomf còmode davant dels Trail Blazers amb 41 punts –30 abans del descans–, 6 rebots i 5 assistències (126-97) tot just dos dies després de patir una derrota sagnant contra els Jazz. És el setè partit del curs en què Doncic arriba als 40 punts, gràcies a una sèrie de 13/21 en tirs de camps –4/7 en triples– i 11/14 en tirs lliures en 31 minuts, sense jugar en l’últim quart. Els de Dallas proven de superar la plaga de lesions que els assota. Kyrie Irving hi ha contribuït amb 29 punts, 9 rebots i 5 assistències.

Els Heat, els vigents subcampions, per la seva banda, no han enyorat la seva estrella Jimy Butler i han superat tels Lakers amb solvència en una actuació coral, amb vuit jugadors amb dos dígits en l’anotació (96-110), amb Tyler Herro de màxim encistellador (21). Per part dels californians, Anthony Davis ha acabat amb 29 punts, 17 rebots i 6 assistències.

Els Kings han derrotat els Magic en la pròrroga per 138-135 amb un triple doble de Domantas Sabonis: 22 punts, 23 rebots i 12 assistències. Els 43 punts de Paolo Banchero, el seu rècord, 4 rebots i 5 assistències han estat insuficients.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)