Eurocopa

La Penya segella el bitllet pel ‘play-off’ a Europa (90-96)

Tomic, amb 21 punts, 10 rebots i 6 assistències, i Feliz (17 punts) han decidit un final d’infart

La Penya ha certificat la seva classificació pel play-off de la competició europea (90-96) tot i fer-ho amb un partit gris que ha decidit als darrers segons el talent de Feliz i Tomic. És la sisena victòria seguida dels verd-i-negres a Europa.

Els verd-i-negres ha començat sense defensar contra un Hamburg que s’ha anat creixent aprofitant les facilitats defensives de la Penya (47-41). Abans del descans Andrews, amb 15 punts, ha capgirat el resultat (52-53). A la segona part semblava que la Penya canviava la dinàmica però ha tornat a repetir errors per donar vida a un Hamburg que a dos minuts pel final semblava enfonsar la Penya (88-83). Però un 3+1 de Feliz i el millor partit de Tomic del curs (21 punts, 10 rebots i 6 assistències) ha acabat decidint.