Eurolliga

El Barça desapareix i s’endú un correctiu a Istanbul (98-74)

L’exBaskonia Beaubois ha estat el botxí amb una exhibició absoluta al segon temps amb 19 punts

El Barça, sense Laprovittola, ha vist tallada la seva ratxa de sis victòries seguides i la seva imbatibilitat en el 2024 a la pista d’un Efes (98-74) que ha trencat el matx gràcies a un final del tercer quart on els turcs han desbordat el Barça. Beubois, amb 19 punts a la segona meitat, ha estat el botxí blaugrana.

L’Efes ha arrencat amb l’exblaugrana Pleiss imparable anotant els 8 primers punts del seu equip (10-5). Però dos triples de Parker i de Brizuela han retornat la igualtat (12-11). Però Bryant s’ha sumat al potencial turc i l’Efes ha agafat la màxima del matx després d’un 2+1 d’Oturu (24-15). Però l’entrada a pista de Willy Hernangómez (11 punts seguits) ha capgirat el marcador (29-31). Però abans del descans ha aparegut Larkin, 0 punts en els primers 18 minuts, ha anotat 5 punts seguits (40-34). Al descans 42-39.

Al tercer quart els turcs han començat a castigar des del triple. El Barça ha rebut 5 triples seguits per agafar la màxima del matx (62-52) amb triples de Willis, Beaubois, Larkins i Darius Thompson. El temps mort de Grimau no ha estat suficient i Larkin ha augmentat la renda (70-58). Només arrencar el darrer quart la renda s’ha disparat fins els 15 punts amb un altre triple de Beabouis (75-60). El mateix francès ha tret un 2+1 en una penetració i la bona feina d’Oturu (78-60) han sentenciat el matx

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)