Eurocopa

El Galatasaray és el rival de l’Spar Girona

Bàsquet. Eurocopa. L’equip turc elimina el Gorzów polonès, tot i perdre, fent valer l’avantatge de l’anada

El Galatasaray va superar l’eliminatòria de vuitens contra el Gorzów polonès tot i perdre a casa ahir en el partit de tornada per 85-91 i serà el rival de l’Spar Girona en els tercers quarts de final del conjunt gironí en l’Eurocopa, competició en la qual va tocar un sostre el 2019, quan es va plantar a les semifinals, que espera trencar. L’equip turc havia guanyat clarament en l’anada a Polònia per 73-87 i ahir va confirmar el pas a pesar de la derrota. L’Spar Girona va accedir als quarts derrotant el Cadí la Seu clarament en els dos partits.

L’eliminatòria arrencarà el dia 22 de febrer a Fontajau i la tornada es jugarà el 29 a la pista turca. El Galatasaray és sisè en la lliga del seu país (12-7) i la derrota d’ahir és la primera en aquesta eurocopa. Serà el segon enfrontament de quarts entre els dos conjunts. El primer es va jugar el 2018, amb triomf del conjunt turc, que venia de l’Eurolliga i va acabar sent campió.

La màxima anotadora del Galatasaray és la nord-americana Nalyssa Smith –19 punts ahir–, amb 23,5 punts, 10 rebots i 1,7 assistències, amb 28,2 de valoració en 33 minuts. La segueix la seva compatriota Myisha Hines-Allen, que ahir en va anotar 19 i que acredita: 19,7, 13 i 5,5, i 29,7 de valoració també en 33’. Els altres tres encreuaments de quarts són: Besiktas-BLMA, eliminatòria de la qual sortirà el rival de l’Uni-Galatasaray. Per la part de baix del quadre es jugarà el duel entre el London Lions –botxí del Gernika– i el Melikgazi Kayseri i el Reyer Venècia-TTT Riga.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)