ACB

Salva Camps assegura no sentir-se qüestionat

“La situació no és agradable, no per les derrotes sinó per com es perden partits que teníem dominats” diu sobre la mala ratxa

“Em sento recolzat pel club i pels jugadors. Les victòries i les derrotes son circumstancials i ens ha tocat passar per aquest moment. El que hem de fer és anar endavant i donar-li la volta l’abans que puguem” diu Salva Camps en la prèvia del Breogán - Girona d’aquest diumenge, partit pel qual descarta Sergi Martínez i Juani Marcos per lesió. El tècnic assegura no sentir-se qüestionat malgrat el club passi per la seva pitjor ratxa a l’ACB, l’endemà que Jesús Escosa ocupés el lloc de Jordi Plà i Comas a la direcció esportiva de l’entitat. “Hem d’estar preparats i concentrats per fer el millor partit possible” diu el tècnic, que treu ferro al qualificatiu de “final” per visitar el penúltim la setmana després de perdre a casa contra el cuer. Camps diu que encara no s’ha assegut amb Escosa perquè estava centrat en preparar el partit.

“La situació no és agradable, no per les derrotes sinó per com es perden partits que teníem dominats o amb moltes opcions. Sempre treballem per tenir els jugadors amb la major confiança possible, sobretot pensant que això no deixa de ser bàsquet: és un esport, un joc, i els jugadors ho fan perquè en gaudeixen” afirma Camps, que desitja “ser el màxim competitius possible”.

“Hem de fer moltes coses bé, fins dimecres passat estava competint per entrar al top-16 de la Champions i en les últimes setmanes s’ha reforçat amb jugadors de molta experiència. Estan en la bona línia, de créixer i fer passes endavant, i hem de fer moltes coses bé per donar-los resposta” exposa sobre el Breogán, amb qui espera tenir un partit dur: “En certs moments és probable que anem per darrera en el marcador, que la gent pressioni molt. Hem d’estar preparats per no deixar-nos anar, continuar treballant i fer les coses que fem en el dia a dia el millor possible per anar sumant i arribar al final amb el partit igualat i, amb dos equips necessitats, treure’l”.

Responsabilitat

“L’equip entén la situació i ens hem centrat en recuperar-nos emocionalment. Era necessari i ara estem centrats en recuperar la dinàmica del bon joc més enllà que guanyar o no” apunta Èric Vila, que reconeix la defensa com la senyal d’identitat que els va permetre fer un bon inici de curs. Vila qualifica Escosa com una persona important al club i a la ciutat i que, com Marc Gasol en la funció de president, son habituals en els entrenaments i que des de l’experiència els ajuden recolzant-los. “És la nostra responsabilitat” diu sobre la seva condició de jugador de la casa, des de la qual reconeix haver de fer una passa endavant pel que fa la implicació amb l’equip. “Queda tota la segona volta i la situació no és dramàtica, queden molts partits i si arriben les victòries i assegurem la permanència podem somiar en el play-off i en Europa” posa en context l’aler-pivot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)