Eurolliga

Roger Grimau: “Laprovittola té bones sensacions i viatja a Milà”

L’entrenador del Barça, Roger Grimau, ha confirmat que el base Nico Laprovittola, absent en els darrers cinc partits per unes molèsties musculars a l’adductor de la cama dreta, “té bones sensacions” i viatjarà amb l’equip per enfrontar-se aquest divendres a l’EA7 Emporio Armani Milan. “Ahir va fer una part de l’entrenament i avui n’ha fet una altra. Ha estat un entrenament molt curt, però té bones sensacions i per tant viatjarà avui”, ha assegurat el tècnic català des de la pista del Palau Blaugrana després de la sessió de dijous.

Abans de volar cap a Milà, Grimau ha admès que “és important” anar recuperant jugadors per “tenir més opcions per preparar els partits”, i ha comentat que l’escorta Michael Caicedo, inactiu des de l’octubre després de ser operat d’una fractura al cinquè metatarsià del peu dret, “es podrà incorporar ben aviat”. D’altra banda, el tècnic del Barça ha dit no tenir “la certesa” de si el base Maodo Lo i l’ala pivot Nikola Mirotic podran jugar aquest divendres, però ha deixat anar que “sembla que estan a punt de tornar” després de les respectives lesions, i ha assegurat que sempre li agrada “jugar contra els millors”. “Encara que ve de dues derrotes, l’Armani Milan està en un bon moment. Aquí van jugar molt bé, especialment a l’inici del partit. Hem d’intentar que no juguin còmodes, perquè tenen molta capacitat per moure la pilota i trobar el millor tir. Cal estar molt pendents d’aquesta circulació”, ha analitzat.

“Quaranta bons minuts és la manera de vèncer”

Preguntat per la importància de començar bé el partit, ha valorat que els partits en què el seu equip ha “estat molt bé” han coincidit amb els enfrontaments en què han “fet un molt bon primer i tercer quarts”, que els han permès “agafar aplom per a la resta del partit”. “Tots els partits fora de casa a l’Eurolliga són difícils i hem d’intentar tenir 40 bons minuts, perquè és l’única manera de guanyar un partit. O quan hi hagi una petita baixada, intentar trencar-lo com més aviat millor”, ha afegit.

La derrota d l’Efe

Sobre la derrota en l’última jornada contra l’Anadolu Efes (98-74), l’entrenador del Barça ha explicat que “aquestes coses passen” i són “bastant habituals” a l’Eurolliga, fent referència vetllada a les derrotes l’endemà del Reial Madrid a Mònaco (98-74) i del Fenerbahçe Beko Istanbul a Kaunas (98-75). No m’estic excusant, però a vegades sembla que sigui un drama i li passi només al Barça. Aquest tipus de competició i de calendari fa que passi això, tot i que no volem que passi. Som el Barça i no volem perdre, i menys de 20 punts. El discurs és claríssim, però a vegades hem de posar una mica de context i ser una mica més afectuosos amb nosaltres mateixos”, ha completat. Finalment, Grimau ha explicat que té “una relació fluida” i parla diàriament amb la direcció esportiva i que estan “pendents” del mercat de fitxatges: “Si hi ha una oportunitat, es pot i encaixa, ho intentarem. I si no, estic molt feliç amb l’equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)