Eurolliga

Partit desastrós del Barça a Milà, sense ritme ni encert (74-70)

Els blaugrana només han aguantat fins el 12-12, han rebut un 11-0 i ja perdia de 20 abans del descans

El Barça, que ha rebut quatre tècniques i ha vist com Brizuela ha estat expulsat, ha ofert una mala imatge, com fa una setmana a la pista de l’Efes on va perdre de 24 punts. Però els turcs van estar espectaculars i el Milà, sense estar al mateix nivell, ha fet que els blaugrana no apareguessin al partit (74-70) en una diferència totalment enganyosa pel que s’ha vist durant el matx. Únicament Vesely (28 punts, el seu rècord del curs superant els 27 que li va endossar al Madrid), ha estat a un bon nivell. No hi ha hagut encert en el tir (5/20 triples) del Barça però tampoc del MIlà (5/28 triples).

El matx ha durat fins el 12-12. A partir de llavors parcial inicial d’11-0 (23-12) i els de Grimau han perdut totalment el control amb només Vesely (10 punts) i Willy (6) com a únics motors. Però els italians han anat augmentant la diferència progressivament amb Poythress (8), Shields i Napier i també el darrer fitxatge McGrauder que han fet que la renda es disparés fins els 20 punts (45-25). El Barça ha perdut 8 pilotes i ha fet 1/4 triples.

Al tercer quart el Barça ha sortit llançat amb un 4-16 que l’ha posat dins el matx (51-44) però sobretot ha trobat a faltar encert en el tir exterior. Però el Milà ha fet una nova estirada que semblava sentenciar (67-53). Però els blaugrana, quan semblaven enfonsats, han reaccionat i un triple de Kalinic a situat el 72-70 a 6 segons pel final. Però Shields ha sentenciat desde la línia de tirs lliures. Laprovittola ha reaparegut després de perdre’s els tres últims partits a Europa per molèsties musculars a l’adductor de la cuixa esquerra. L’argentí ha notat la falta de ritme i ha acabat amb -7 de valoració, 0 punts i eliminat per faltes. Els italians no han fet un gran partit però han aprofitat la passivitat i el desencert d’un Barça totalment desconnectat i sense energia a Milà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)